Muv-Luv Alternatif Anime Sezon 2, TV İlk Çıkışından Önce Yeni TV Reklamı ve Canlı Yayın Etkinliği Aldı

Eğlence

Muv-Luv Alternative animesi yakında yayınlanacak ve bir canlı yayın, çıkışından hemen önce haberler vaat ediyor.

Bugün Avex, Muv-Luv Alternative anime’nin ikinci kursunun başlangıcından önce bir canlı yayına ev sahipliği yapacağını duyurdu.

Anime 5 Ekim’de çıkış yapacak ve batı ülkelerinin hayranları onu Crunchyroll’da izleyebilecekler.

Canlı yayın 29 Eylül’de Japonya saatiyle 20:00’de yayınlanacak ve bu, yaşadığınız yere bağlı olarak 13:00 CEST, Öğlen BST, 07:00 EDT veya 4:00 PDT anlamına geliyor.

Takeru Shirogane, Meiya Mitsurugi ve Yuuko Kouziki’nin seslendirme sanatçıları tarafından ev sahipliği yapacak ve ilk sezonun bir özetini, 2. sezonun öne çıkan anlarını ve anime hakkındaki en son haberleri vaat edecek.

Birlikte izlemek isterseniz, birkaç sahne gösteren yepyeni bir TV reklamının yanı sıra dizinin gömülü halini aşağıda bulabilirsiniz.

Bu arada Muv-Luv Alternative Total Eclipse serisinin son oyunu geçtiğimiz günlerde Steam’de yayınlandı ve incelememizi okuyabilirsiniz.

Genel olarak Muv-Luv serisi hakkında daha fazla bilgi edinmek istiyorsanız, yaratıcı Kouki Yoshimune ve marka yapımcısı Kazutoshi “Tororo” Matsumura ile yaptığımız son röportajı kesinlikle okumalısınız.

En son etkinlik sırasında, yeni Muv-Luv Integrate ve Muv-Luv Resonative oyunları için yeni fragmanlar, Muv-Luv Resonative için yeni görüntüler ve Duty Lost Arcadia’nın ortaya çıkışını gördük.

Muv-Luv oyunlarına aşina değilseniz, tüm zamanların en iyi görsel roman serilerinden birine girmek için bilmeniz gereken her şeyi açıklayan kapsamlı makalemi okuyabilirsiniz.

Leave a Comment